verzenden, leveren en afhalen

Alle producten van de Verbaasde Ree kunnen worden afgehaald in overleg.
Bestellingen die door de brievenbus kunnen, of als pakket verstuurd kunnen worden, worden binnen 3 werkdagen verzonden.  Bestellingen welke dinsdag en donderdag  voor 16:00 uur gedaan zijn worden diezelfde avond verstuurd.   Als je last-minute een cadeau nodig hebt mag je ons altijd even bellen, wie weet kunnen we het nog diezelfde dag versturen.

Brievenbuspost en pakketpost kan worden verzonden binnen Nederland en de rest van Europa, voor post buiten Nederland worden andere tarieven gerekend. Gebruik hiervoor de verzendkosten calculator in de winkelwagen.

Wanneer een product te groot is om als pakket te worden verstuurd, is het mogelijk om in overleg het product af te halen of te laten bezorgen. In dit geval kun je contact opnemen via vintage@deverbaasderee.nl
Dit staat dan ook vermeld bij het product.

De bezorgkosten voor producten die niet verstuurd kunnen worden zijn €0,50 per kilometer vice versa. Deze producten kunnen alleen worden bezorgd in Nederland of net over de grens van België.

Retourneren
Wanneer je niet tevreden bent met het geleverde product, kan het artikel retour worden gestuurd binnen 14 dagen. Wanneer je een product wilt retourneren dien je dit binnen 3 werkdagen na ontvangst te melden via vintage@deverbaasderee.nl

De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Mits het artikel niet beschadigd is, zal het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen worden terug gestort.
Wanneer je een artikel wilt retourneren wat we bij je hebben bezorgd dient dit meteen bij levering gemeld te worden. De bezorgkosten blijven voor rekening van de klant.

You don't have permission to register
X