• No products in the cart.

Fenix Food Factory

Wisten jullie dat ons avontuur is begonnen op Katendrecht, bij de Fenix Food Factory. Deze inmiddels iconische foodhal begon toentertijd heel klein. Het idee; er zouden wat ondernemers samen in een hal biologische producten gaan verkopen, en die hal moest leuk ingericht worden. Dit is een groter succes geworden dan iedereen van te voren had kunnen bedenken!
We hebben van toen tot nu de inrichting van de Fenix verzorgd, maar hebben met de tijd wel wat aanpassingen gedaan. We startten met een inrichting van een kleine huiskamer. Omdat de hal zo groot was, hebben we eigenhandig een podium gebouwd van europallets en hout. Dit gaf een knus en geborgen gevoel, in een toen nog best wel lege loods.
Naarmate de drukte enorm toenam en meer ondernemers zich aansloten, moesten we praktischer gebruik maken van de ruimte. Het podium verdween en veel bankstellen maakten plaats voor vierpersoons tafels zodat er meer mensen tegelijk van de fijne vibe van de Fenix Food Factory konden genieten. Back in the days kon je het stoeltje waarop je gezeten had ook kopen, gewoon even afrekenen bij de bakker of de kaasboer. Hoe leuk dit concept ook was, het was niet meer haalbaar nu de Fenix zo druk bezocht wordt. Er moeten natuurlijk ook wel stoelen over blijven om op te zitten!

You don't have permission to register
X