over ons

DE VERBAASDE REE’TJES

Annefleur Verbaas en Amara van der Ree, we go way back. Ooit opgegroeid in hetzelfde dorp, waar we als kleine guppies samen gymnastiekles hadden en ezeltjes prikten op verjaardagen. Onze beider wegen leiden naar Rotterdam waar we samen met nog twee anderen een huis deelden en wekelijks de straten onveilig maakten. Inmiddels ietwat wilde haren armer profiteren we met volle teugen van elkaars kwaliteiten en zijn we samengesmolten tot de Verbaasde Ree.

Ons eerste gezamenlijke project was de inrichting van de Fenix Food Factory. Daarna hadden we de smaak te pakken en zijn we stad en land afgereisd om nog meer vintage schatten buit te maken, die we vervolgens weer verpatsten op markten.
Vroegah, moesten we nog wel eens aankloppen bij vrienden met grote bussen om onze spullen te vervoeren, om die vervolgens in ons eigen huis op te slaan. Inmiddels zijn we de trotse moeders van onze eigen pastelblauwe megabus en huren we (thank god) een opslag/werkruimte in de Keilewerf tussen andere creatieven en makers. De Keilewerf bleek ook een broedplaats te zijn voor een aantal awesome samenwerkingen.

We hebben een opslag waar mensen op afspraak van harte welkom zijn, onze webshop is altijd te bezoeken. Van 21 november t/m eind januari hebben we een winkel, het adres en de openingstijden vind je onder verkooppunten.

You don't have permission to register
X